Možnosti a problémy financování zdravotní péče - Janata, Jiří
Financovanie zdravotnej starostlivosti z celosvetového pohľadu. Náklady na zdravotníctvo a charakter závislosti krajín OECD na objem prijatého poistného. Štruktúra štátov s najväčšími celkovými nákladmi a výpočet podielu týchto nákladov na HDP. Súkromné a sociálne zdravotné poistenie. Významná úloha zdravotníckeho manažmentu.