Vyhodnotenie a ocenenie vodoretenčných schopností pôd Východoslovenskej nížiny - Mati, Rastislav
Kvantifikácia a ekonomické ohodnotenie akumulačnej schopnosti pôd Východoslovenskej nížiny z hľadiska akumulácie vody s využitím paralely s akumulačnými nádržami pre povrchové vody.