Rozvoj kompetencií ako súčasť ďalšieho vzdelávania - Matulčíková, Marta, 1964-
Úloha ďalšieho vzdelávania pri rozvoji kompetencií. Analýza pracovných činností - východisko pre vzdelávacie aktivity. Nároky zamestnávateľských subjektov na kvalifikačnú a osobnostnú pripravenosť. Výsledky výskumu, ktorý sa uskutočnil v rámci projektu VEGA 1/0568/08 "Uplatňovanie moderných trendov manažmentu a ich vplyv na úspešnosť podnikov".