Supply chain management ako trend riadenia logistických procesov podniku v ekonomike 21. storočia - Zaujecová, Dáša
Riadenie integrovaných logistických reťazcov (SCM). Pojem logistický reťazec, pasívne prvky, aktívne prvky, články reťazca. ECR (Efficient Consumer Responce) predstavuje distribučnú časť SCM. Vývoj ukazuje, že systémom budúcnosti bude v nasledujúcich rokoch práve Supply Chain Management.