Více komfortu při placení kartou - Chuchvalcová, Jana
Rozhovor s generálnym riaditeľom MasterCard Europe pre Česko a Slovensko, Brianom Langom, nielen o využívaní kreditných a platobných kariet na českom a slovenskom trhu.