Aj rádioaktívny odpad je odpad - Urblíková, Daniela
Rádioaktivita a rádioaktívny odpad. Rádioaktívny odpad a jeho členenie. Rádioaktívny odpad z jadrovej elektrárne a jeho likvidácia. Nízko a stredne rádioaktívne odpady. Likvidácia vyhoreného paliva z jadrových elektrární. Medzisklad vyhoreného paliva. Hlbinné skladovanie vyhoreného paliva. Prepracúvanie vyhoreného paliva.