Verständigung und Aussprache - Phonetik im DaF-Unterricht - Adamcová, Lívia
Cieľ vyučovania cudzieho jazyka. Dôležitosť fonetiky pri vyučovaní nemčiny ako cudzieho jazyka. Štandardné a neštandardné vyjadrenia v dnešnej nemčine.