Profesionálna príprava zrakovo postihnutej mládeže ako prevencia sociálno-patologických javov - Hajduová, Zuzana, 1974-
Súčasný stav starostlivosti o zrakovo postihnutých. Vplyv informačných technológií na vzdelávanie a život ľudí so zrakovým postihnutím. Profesionálna príprava zrakovo postihnutej mládeže. Spojená internátna škola v Levoči. Slovenská knižnica pre nevidiacich a slabozrakých v Levoči. Rekvalifikačné kurzy pre zrakovo postihnutých.