Entwicklung des Stadtmarketing in ausgewählten Städten in den letzten 10Jahren - Bratislava - Buček, Milan
Charakteristika mesta Bratislavy. Stav marketingových aktivít mesta v roku 1999. Ciele a priority budúceho rozvoja mesta z roku 1999. Rozvoj marketingových aktivít v Bratislave v období rokov 2000-2007. Marketingové ciele do roku 2010.