E-learning ako riešenie - Košútová, Tatiana, 1962-
V príspevku autorky stručne prezentujú obsahovú náplň predmetu Produkt a kvalita, najmä význam danej problematiky pre hospodársku prax, ako aj využívanie podporných a zároveň nezastupiteľných nástrojov výučby. Nie menej dôležitým je hodnotenie využívania prostriedkov informačných a komunikačných technológií v predmete z pohľadu študentov.