Singapurský rok tygra - Tomášek, Michal
Singapurská ekonomika a celosvetová kríza. Rastúce trhy v Ázii a singapurská expanzia. Rozpočtový deficit a HDP. Produktivita práce a medziročný rast ekonomiky v Singapure. Ľudské zdroje a pracovný trh. Daňové stimulácie a výhody pre podnikateľov a podniky. Ekonomický program a viazanosť na čínsku kultúru a ekonomiku.