Skóre předpoví, kdo přestane splácet - Soukup, Radek
Hodnotenie klientov pomocou novej, testovacej metodiky, takzvaného Credit Bureau Skóre. Predpísaná rámcová zmluva a členovia Nebankového registra klientských informácií (NRKI). Využitie hodnotenia všetkých položiek obsiahnutých v úverovej správe. Klienti a kategórie údajov. Skúsenosti bánk s NRKI v Českej republike.