Zahájení podnikatelské činnosti na Slovensku - Šúbertová, Elena
Podnikanie na Slovensku - úpravy právne. Podnikateľské subjekty - fyzické osoby, právnické osoby. Založenie spoločnosti s ručením obmedzeným na Slovensku - základné úkony. Ďalšie povinnosti podnikateľských subjektov na Slovensku.