Globalizácia znaleckej činnosti so zameraním na ohodnocovanie - Littvová, Veronika
Ohodnotenie podniku v podmienkach SR. Rada pre medzinárodné ohodnocovacie štandardy. Európska skupina asociácií ohodnocovateľov.