Řešení : Bioplyn
Bioplynové stanice sú považované za producentov energie budúcnosti. Napriek tomu sedem z dasiatich záujemcov v Česku nedostane zatiaľ možnosť sa pripojiť s vyrobenou energiou do rozvodnej siete. Výroba bioplynu vhodne dopĺňa poľnohospodárske podnikanie.