Práce s handicapem - Ježek, Martin
Aj handicapovaní ľudia môžu nájsť zamestnanie, ktoré zodpovedá ich predstavám. Musia však zamestnávateľovi dokázať, že pridelené úlohy zvládnu. Niekoľko rád handicapovaným na získanie dobrej práce.