Čaká sa na koniec špirálového efektu prepad tržieb nájomcov vyvolal ich insolventnosť, odnášajú si to lízingovky - Škriniar, Pavel, 1979-
Zníženie dopytu po lízingových službách a reakcie lízingových spoločností. Zmeny v podnikateľskom a legislatívnom prostredí. Portfólio a celkový počet zmlúv. Klesajúce objemy obchodov zo strany podnikateľov i spotrebiteľov. Úverový profil klientov a prepojenie na úverový register. Vývoj lízingového trhu a vyhliadky na tento rok.