Recenzia - Schultzová, Anna
Recenzia na publikáciu D. Nerudová, H. Bohušová, P. Svoboda, J. Široký: Harmonizace účetních standardů pre malé a střední podniky. Postavenie malých a stredných podnikov (SME) v Európskej únii. Tvorba účtovných štandardov pre SME. Koncepcia výkazníctva podľa ISAR a IFRS. IFRS pre SME. Zameranie publikácie.