Investovanie do dlhopisov emerging markets - Baláž, Vladimír
Pokračovanie článku o investovaní na rozvíjajúcich sa trhoch. Hlavné investičné nástroje emerging markets. Ekonomické a politické riziká platiť záväzky. Schopnosť emitentov a rating. Makroekonomická stabilita. Vývoj ratingu najdôležitejších emerging markets. Benchmarking a portfólio. Finančná disciplína. Potenciál výnosov emerging markets.