Kríza - šanca pre outsourcing - Orfánus, Dominik
Rozhovor s riaditeľom call centra Competence Call Center Thomasom Kloibhoferom. Činnosť firmy v Rakúsku, Nemecku, Švajčiarsku, Slovensku, Rumunsku a v Turecku. Najväčší klienti. Budúcnosť outsourcingu a call centier.