Grécke akcie majú svoj potenciál value investing je iba pre dlhodobých investorov - Karlsbol, David
Aké grécke akcie a pri akom kurze nakupovať? Indexy cien gréckych akcií. Upravený pomer ceny akcií a zisku (CAPE), podľa Grahama a Dodda. Pomer ceny akcií a zisku (P/E) kde zisk (E) predstavuje desaťročný priemer. Value investing-hodnotová analýza.