Analýza, diskusia a možnosti inovovania definícií pojmov: cena, ponuka, dopyt, trh tovar, dovoz, vývoz, monopol - Choluj, Vladimír
Poznatkové obsahy definovania zvolených pojmov: cena, ponuka, dopyt, trh, tovar, dovoz, vývoz a monopol. Analýza a diskusia o prítomnom definovaní zvolených pojmov. Prístup a možnosti inovácie definícií zvolených pojmov.