Heuristický algoritmus pokrytia maximálneho počtu uzlov - Brezina, Ivan, 1963-
Možnosť použitia alternatívneho prístupu na riešenie problému pokrytia množiny uzlov. Uvedený postup môže slúžiť ako pomocný nástroj pre rozhodovateľa, ktorý potrebuje pokryť určité územie minimálnym počtom uzlov.