Evaluating competitiveness of airports - airport competitiveness index - Grančay, Martin, 1984-2024
Význam tvorby indexu, ktorý umožní meranie konkurencieschopnosti letísk. Prehľad niektorých prác zaoberajúcich sa touto problematikou. Metodológia. Niekoľko druhov indexov. Indikátor bezpečnosti. Údaje. Konkurencieschopnosť letísk - index 2009. Diskusia.