Implementácia procesného manažmentu v doprave - Vravec, Ján
Charakteristika podnikových procesov. Ťažiskové a podporné procesy v podniku. Procesné myslenie. Stabilita procesov. Zlepšovanie procesov. Možnosti implementácie procesného manažmentu v doprave.