Príliš chudobní na kúpu vlastného majetku kapitoly z histórie kapitálového trhu v SR - Baláž, Vladimír
Dvadsať rokov od založenia kapitálového trhu na Slovensku. Vznik burzy cenných papierov v Bratislave. Privatizácia ako začiatok kapitálového trhu v SR. Privatizačné programy a metódy. Reforma finančného systému a finančná politika vtedajšej vlády. Transformácia slovenskej ekonomiky. Vytvorenie nového kapitálu. Prerozdelenie vlastníckych práv.