Korupcia pod kobercom - Žitňanský, Eduard
Porušovanie protikorupčných zákonov - príklady z USA, Veľkej Británie a Ruskej federácie. Kritika Slovenska za neprijatie trestnoprávnej zodpovednosti firiem v otázkach korupcie a neplnenia si medzinárodných záväzkov v rámci Protikorupčnej konvencie OECD. Korupcia vo verejných súťažiach. Korupcia vo vzťahoch súkromného a verejného sektora. Korupcia medzi súkromnými spoločnosťami. Protikorupčná podnikateľská charta.