Návrat k trendu posledných dvanástich mesiacov podielové fondy od 19. februára 2009 do 19. marca 2010 - Pavlovič, Marek
Makroekonomické správy a akciové trhy v USA. KBC Equity Funds US Small Caps a Parvest US Mid Caps. Európske burzy merané indexom MSCI Europe. Ratingové hodnotenie Grécka. Akciové trhy emerging markets, merané indexom MSCI EM Eastern Europe. Región Latinskej Ameriky, index MSCI EM Latin America. Komplexný prehľad výkonnosti podielových fondov.