IFRIC 19 Vysporiadanie finančných záväzkov kapitálovými nástrojmi (nová interpretácia) - Mokošová, Daša, 1979-
Nová interpretácia, ktorá poskytuje pravidlá, ako aplikovať ustanovenia IAS 39 Finančné nástroje: vykazovanie a oceňovanie a IAS 32 Finančné nástroje: prezentácia, v situáciách, kedy podnik emituje svoje vlastné kapitálové nástroje s cieľom vysporiadať s nimi finančný záväzok alebo jeho časť. Rozsah a hlavné body interpretácie. Účinnosť a porovnateľné informácie. Príklady z praxe.