Reálna hodnota ako primárna metóda oceňovania v účtovnej závierke - Škoda, Miroslav
Oceňovanie v účtovníctve. Prvé ocenenie majetku. Nasledujúce ocenenie. Následné ocenenie majetku. Nové ocenenie. Pojem reálna hodnota. Reálna hodnota ako primárna metóda oceňovania. Oceňovanie reálnou hodnotou ako jedna z príčin finančnej krízy.