Prichádza modernejšia vlna potravín - Palfiová, Anna
Tohtoročné medzinárodné potravinárske veľtrhy Salima odrazili celkovú ekonomickú atmosféru spoločnosti a vývoj na maloobchodnom trhu. Nové impulzy, ktoré by pomohli naštartovať stagnujúci záujem spotrebiteľov.