Životné poistenie a jeho súčasný vývoj - Košík, Oto
Životné poistné riešenia v súčasnosti. Životné poistenie ako doplnok dôchodkového systému. Vývoj v oblasti životného poistenia. Poistenie a riziká. Teória stanovenia výšky poistného pri životnom poistení. Praktický pohľad na sadzbu poistného pri životnom poistení. Sadzby poistenia pri rôznych produktoch neživotného poistenia. Životné poistenie ako efektívna forma krytia vytypovaných rizík.