Zmení sa fungovanie európskych predajní ? - Košťál, Daniel
Hlboké zmeny v spotrebiteľskom správaní Európanov prehĺbené hospodárskou krízou silno zasahujú aj obchodníkov - či už tradičné predajne, alebo alternatívne spôsoby predaja. Spôsoby, ktorými sa snažia obchodníci v Európe prispôsobiť novému spotrebiteľskému správaniu. Čo je dôležité pri nakupovaní pre európskych zákazníkov.