Jak efektivně realizovat benchmarking - Nenadál, Jaroslav
Pokračovnie článku z predchádzajúceho čísla o benchmarkingových projektoch. Postupný výber vhodných partnerov a metódy zberu dát. Zhromažďovanie a triedenie informácií. Využitie služieb (tzv. clearinghouses). Charakteristika interného a externého benchmarkingu.