[Zobrazovanie funkčných závislostí v EXCELI] - Sakálová, Katarína, 1955-
Recenzia na monografiu, ktorej cieľom bolo zobraziť závislosti vo vzorcoch pomocou grafov a použiť pritom matematiku zabudovanú v počítači, najmä v jeho softvéri.