Privátne bankovníctvo - Klimiková, Mária
Privátne bankovníctvo ako služby vyššej kvality pre bonitnejšiu klientelu. Rozdiel v poskytovaní služieb bežného retailového bankovníctva a privátneho bankovníctva. Subjekty poskytujúce služby privátneho bankovníctva. Nadštandardné bankové a nebankové služby privátneho bankovníctva.