Realizácia spätnej väzby v elektronickom vzdelávaní - Kultan, Jaroslav, 1960-
Realizácia spätnej väzby prebieha nielen pomocou dotazníkov, ale aj s využitím rozličných testovacích systémov, zadaniami alebo inými aplikáciami. Spätnú väzbu možno získať ak tým, že kontrolujeme rôznorodé zadania študentov. V príspevku sú uvedené niektoré vybrané poznatky využívania LMS Moodle pri realizácii spätnej väzby.