Prevencia a liek proti kríze - transparentná správa a riadenie spoločnosti - Lazárová, Barbora
Kódex správy a riadenia spoločností na Slovensku. Stredoeurópska asociácia správy a riadenia spoločností - Central European Corporate Governance Association (CECGA). Základné princípy riadenia spoločností pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD Principles of Corporate Governance), ako aj odporúčania Európskej komisie.