Nakousnutá jablíčka se valí na zákazníky - Březovský, Jan
Spoločnosť Apple - výrobca tzv. all-in-one počítača, t.j. počítača "všetko v jednom" s názvom iMac. V LCD obrazovke zabudovaný počítač. Futuristicky pôsobiaca bezdrôtová klávesnica a myš. Nevýhoda nového typu počítača - takmer nulová modularita. Ďalšia novinka - iPad, určená predovšetkým pre študentov, na čítanie elektronických kníh, na zábavu, na brázdenie po internete.