Víno, ženy, spěv aneb jak se umí prodat jižní Morava - Vojtová, Zuzana
Projekty južnej Moravy na rozvoj cestovného ruchu. Využívanie štátnych dotácií a financovania z fondov Európskej únie. Projekt Brno - mesto budúcnosti. Propagácia turistickej oblasti Pálava a Lednicko-valtický areál. Činnosť Centrály cestovného ruchu - Južná Morava.