Koncepcia controllingu zodpovedného podnikania - Dubcová, Gabriela, 1968-
Zodpovedné podnikanie (CR - corporate responsibility) a efektívne riadenie fungujúceho systému CR. Stratégia CR a nástroje controllingu. Smernice OECD pre multinacionálne corporácie. G3 - najkomplexnejšie štandardy pre controlling zodpovedného podnikania. Systém controllingu zodpovedného podnikania.