Ako úspešne koučovať - Olexová, Cecília, 1976-
Podstata a typy koučingu. Predpoklady úspešného koučingu. Techniky koučingu - kladenie otázok, aktívne počúvanie, poskytovanie a prijímanie spätnej väzby, postoj k chybám.