Accrual basis of accounting and its measurement principles - Kucková, Alena
Časové rozlíšenie v účtovníctve a IFRS, IAS. Akruálne účtovníctvo. Princípy merania. Rozlíšenie príjmov, výnosov. Princíp porovnania, zjednotenia.