Karty s vyšším štandardom ak chcete byť na cestách poistení, stačí mať v peňaženke správnu kreditku - Ješko, Vladimír
Zvýšený záujem klientov o platobné karty. Vyššia bezpečnosť a čipová technológia. Možnosť vybrať si vlastný dizajn karty. Rozdiel medzi kreditnou a debetnou platobnou kartou. Autentifikácia cez POS terminály a PIN kód. Produkty kreditných kariet a služby navyše. Prístup bánk k vydávaniu kreditných kariet.