Trh s bytmi po veľkom tresku hypotéky sú dostupnejšie, rezidenčných nehnuteľností sa predáva viac - Ješko, Vladimír
Nezdravý vývoj cien a prasknutie realitnej bubliny. Spomalenie nárastu cien bytov a dostupnosť bývania. Zmena podmienok v poskytovaní úverov. Vývoj úrokových sadzieb a hypotekárne úvery. Refinancovanie poskytnutých úverov. Hypoúver pre mladých. Realitný trh na Slovensku.