Racionálne argumenty verzus emócie uponáhľaný život mení pravidlá priameho marketingu - Škutková, Jana
Obchodný cestujúci Aaron Ward vytvoril pred 138 rokmi prvý predajný katalóg. Pravidlá priameho marketingu a slávne reklamy. Zaujímavými faktami o výrobku upriamiť pozornosť spotrebiteľa. Hodnovernosť a informácie o výrobkoch v dnešnom priamom marketingu. Rôzne techniky ponuky a úspech predaja.