Odštartovala sa podpora podnikania žien "dámy, podnikajte!" - tak znie heslo ambasádoriek slovenských podnikateliek - Madarová, Terézia
Európska komisia zverejnila výzvu na podporu podnikania žien, reagovalo na ňu desať európskych štátov. Projekt Podpora podnikania žien na Slovensku. Národná agentúra malého a stredného podnikania. Získavanie informácií a motivačné semináre.