Zákon č. 466/2009 Z.z. o medzinárodnej pomoci pri vymáhaní niektorých finančných pohľadávok s komentárom - Mečár, Miroslav
Zákon upravuje postup a podmienky poskytovania, požadovania a prijímania medzinárodnej pomoci pri vymáhaní niektorých finančných pohľadávok. Nemá finančné dopady na štátny rozpočet, verejné financie, zamestnanosť, obyvateľov, environmentálnu oblasť a podnikateľské prostredie.