Zákon o správe daní a poplatkov s komentárom k vybraným ustanoveniam - Jurčíková, Božena
Zákon SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení ďalších zákonov ... a zákonov č. 83/2009, č. 466/2009, č. 504/2009, č. 563/2009 a č. 52/2010 Z.z.