Ako sa stať audítorom - Fabová, Zdenka
Poslanie a zmysel auditu. Asistent audítora. Vstupný test. Odborná prax asistenta audítora a sústavné vzdelávanie. Podmienky získania audítorskej licencie. Audítorská skúška. Licencia a zápis do zoznamu audítorov. Audítori z iných členských štátov a tretích krajín. Skúška spôsobilosti.